TANK EN SHOP: 24 UUR PER DAG

Welkom bij ESSO Eibergen | Theo’s Tankshop


ESSO Eibergen is onderdeel van Oosterveen's Oliehandel BV en is in de volksmond beter bekend als Theo's Tankshop. Het tankstation bevindt zich aan de Groenloseweg in Eibergen (N18, afslag 12). U vindt hier een zeer compleet tankstation met een breed shopassortiment met onder andere motorolie, autoaccessoires, zoetwaren, diverse soorten OLA ijs, frisdrank, een uitgebreide Beukenhorst koffiecorner en Theo's Bakery met een uitgebreid assortiment aan vers belegde broodjes en warme snacks. Tevens kunt u bij ons terecht voor een cadeau- (giftcard) of een wenskaart.

Buiten de verschillende soorten standaard brandstoffen zoals ongelode benzine, diesel en lpg kunt u bij ons ook AdBlue verkrijgen, een toevoeging voor vrachtwagens en personenauto's die de CO2-uitstoot reduceert. Ook kunt u uw elektrische auto opladen middels de snelladers. 

U kunt uw auto laten wassen in onze TigerWash wasstraat of zelf reinigen in één van onze selfwash wasboxen inclusief stofzuigerbox. Als extra service biedt ESSO Eibergen de mogelijkheid tot het huren van een verschillende soorten aanhangers. Voor extra informatie over bijvoorbeeld aanhangerverhuur of andere services, zie rubriek producten.

Tevens staat er een Revolution Waskiosk bij het tankstation. Deze waskiosk bestaat uit een 8kg, een 18kg wastrommel en een 18kg droger. Voor al uw grote een kleine wasjes. Wilt u meer informatie over de waskiosk dan kunt u terecht bij één van onze medewerkers.